perjantai 1. lokakuuta 2010

Pimeä puoli

Eteisestä paloi lamppu viikko sitten, eikä kukaan ole jaksanut vaihtaa sitä. Äsken hain keittiöstä jakkaran ja kurottelin lamppua. Jakkara oli liian matala. En jaksanut enää hakea korkeampaa tuolia. Lampun voi vaihtaa myöhemminkin. Eteiseen ei juuri pääse luonnon valoa, joten viimeisen viikon olen pukeutunut melko pimeässä. Kylppärin peilistä näkee vain navasta ylöspäin. Kokonaiskuva jää hämäräksi.



Olen vakuuttunut siitä, että printtipaidat ovat tämän syksyn juttu. Muu maailma oli sitä mieltä varmaankin kaksi vuotta sitten. Minä lämpenen asioille hitaasti.Yleensä myös vierastan vaatteita, joissa lukee jotakin. Tämän paidan ostin siitä huolimatta. Rakkaus ja toivo ovat ihan hyviä asioita.

Housujen haarat näyttävät kuvassa roikkuvan polvissa varmaankin siksi, että ne oikeastikin roikkuvat. Niitä saa kiskoa ylös taukoamatta. Olen suunnitellut siirtyväni käyttämään leggingsejä seuraavaksi neljäksi kuukaudeksi. En ole suuri leggingsien ystävä, mutta ne sentään pysyvät ylhäällä. Kainaloihin asti ulottuva vyötärö on sitäpaitsi aika mukava päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti