sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Palaneen käryä huvipuistossa

Kävi melkein klassiset. Loimme Särkänniemessä miehen kanssa toisiimme hermostuneita katseita. Kääpiö oli juuri saanut ranteeseensa 19 euron Ipana-avaimen ja olimme kävelleet ensimmäisen laitteen äärelle. Toi karuselli pelottaa mua, kun siinä on nuo eläimet ja musiikki. Okei -eläimet ja musiikki. Sehän ei suljekaan pois kuin suurimman osan huvipuiston laitteista. Tämähän alkoi hyvin, ajattelin.



Kääpiö päätti kuitenkin hetken pohdittuaan nousta Rekkarallin kyytiin, ja me huokasimme isovanhempien kanssa helpotuksesta. Päivän saldoon kertyi mm. ajelu Possujunalla, Tattiralli sekä Leppäkerttuajelu. Lihapullat ja muusi lounaskahvilassa, jälkkäriksi suklaapehmis, narunvedosta tarrapaketti ja äidille pillirillit kaljahupailuihin. Kesälomapäivä ihan parempaa keskitasoa siis.


Erityismaininta tästä päivästä lähtee sille seurueelle, joka poltteli pilveä Särkänniemen saniteettitiloissa klo 12.30 sunnuntaipäivänä. Pelihallin kulmalla täytyi ihan keskeyttää lause ja pysähtyä haistelemaan paksua ja makeaa tuoksua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti